Poeet p?íspivku : 559 Registration date : 29. 08. 06
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:00
Jejda, to musím jako přečíst No nic, tak do toho
Ahito Anonymní
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:00
sup sup
Inox Správce diskuse
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:05
Tak už to mám přečtené. Ségra říkala něco o tom že se jeden bojí vody a druhý ohně, či co. To tam vůbec nebylo
Ahito Anonymní
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:06
no snad nebudu vyzradovat pribeh filmu ale je to logicke ked freddy zomrel tak to bolo v ohni a jason sa ako maly utopil
Inox Správce diskuse
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:08
Aha tak to nevím. Ale jinak by to mohlo být zajímavé. Ale když tam píšou že je tam až příliš krvavých scén, tak teda nevím
Ahito Anonymní
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:11
tak to kecaju (tebe sa asi nepaci detailny pohlad na krv a vnutornosti vsak? ale nic take tam nieje)
Inox Správce diskuse
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:13
No tak to se mi teda moc nelíbí, ale třeba v mafii bez plné krvavosti nehraju. Tam se mi to líbí. Třeba když hodíš granát mezi psy a ono jim to utrhne hlavu
Ahito Anonymní
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:16
tak tymto si ma dostala
Inox Správce diskuse
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:19
Ahito napsal:
tak tymto si ma dostala
Co, jakto? Napsala jsem snad něco?
Ahito Anonymní
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:21
Inox napsal:
No tak to se mi teda moc nelíbí, ale třeba v mafii bez plné krvavosti nehraju. Tam se mi to líbí. Třeba když hodíš granát mezi psy a ono jim to utrhne hlavu
tymto si ma dostala (myslim tym to ze som sa na tom smial)
Inox Správce diskuse
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:24
Hm a proč? Náhodou je to zajímavé. Jak ti psy vždycky kňučí. A pak si tu hlavu můžeš vzít a boxovat s ní
Ahito Anonymní
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:28
to som nevedel ja som mafiu presiel iba raz este na starom pc nostalgia ale asi si to zozeniem a prejdem aj na novom aby to bolo v lepsej kvalite a ktora je tvoja najoblubenejsia misia a najmenej oblubena?mne sa pacili hlavne prve misie a najmenej oblubenu som mal zavody
Inox Správce diskuse
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:33
Já nesnáším tu misi kde musíš vozit ty lidi taxíkem ještě než jsi mafián. A taky ty závody a vše kolem nich. To ježdění. A nejlepší Smrt umění. To je bomba, ten film u toho pak. A ty jsi to měl v jakém jazyce?
Ahito Anonymní
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:35
cestina marek vasut ako tommy bol super a vlastne celkovy dabing bol super najme paulie
Inox Správce diskuse
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:37
Ahito napsal:
cestina marek vasut ako tommy bol super a vlastne celkovy dabing bol super najme paulie
Jo ten dabing byl perfektní. A ty hlášky Jako třeba kryplkára a nebo: Nestačili říct ani B a byli bez bouráků
Ahito Anonymní
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:40
najviac som sa rehlil(paradoxne nie pri vtipe) ked tommy utiekol cez tie strechy do kostola a bol tam akurat pohreb toho chlapca co ho paulie zabil
Inox Správce diskuse
Předmět: Re: Volná diskuse Thu 21 Sep - 18:43
Ahito napsal:
najviac som sa rehlil(paradoxne nie pri vtipe) ked tommy utiekol cez tie strechy do kostola a bol tam akurat pohreb toho chlapca co ho paulie zabil
No to bylo fakt k smíchu Hlavně ten masakr potom. Nejlepší byl ten kněz. Samý kecy a když mu Tommy dal prachy, tak bez řečí odešel