Poeet p?íspivku : 559 Registration date : 29. 08. 06
Předmět: Re: Volná diskuse Sat 30 Sep - 12:20
Dobrý parodie To s těma opicema jsme měli ve třídě na nástěnce
Ahito Anonymní
Předmět: Re: Volná diskuse Sat 30 Sep - 12:22
na nastenke? a nezabudnite ze dnes o 12:00 idu na ct 2 simpsonovci a za tym game page
Inox Správce diskuse
Předmět: Re: Volná diskuse Sat 30 Sep - 12:25
Ahito napsal:
na nastenke? a nezabudnite ze dnes o 12:00 idu na ct 2 simpsonovci a za tym game page
No jo nové díly. Možná budu koukat. Game page jsem neviděla už pěkně dlouho. Koukala jsem se pravidelně když tam měli Sims 2
Ahito Anonymní
Předmět: Re: Volná diskuse Sat 30 Sep - 12:27
game page je super mohla by byt take televizia cisto o hrach to by som ju mal zapnutu cely den
Inox Správce diskuse
Předmět: Re: Volná diskuse Sat 30 Sep - 12:34
Ahito napsal:
game page je super mohla by byt take televizia cisto o hrach to by som ju mal zapnutu cely den
No podle toho jaké by tam byli hry. Ono těch her jako je Sims 2 moc není. Tam spíš ukazují nějaké střílečky, protože těch je hodně. Už budu muset jít. Tak ahoj
Ahito Anonymní
Předmět: Re: Volná diskuse Sat 30 Sep - 12:36
cau
Inox Správce diskuse
Předmět: Re: Volná diskuse Sat 30 Sep - 13:31
Tak tohole je dobrý. Schválně jestli je to pravda:
Dohadují se Amričan, Rus a Slovák, kdo má nejsilnější kořalku. Tak postaví doprostřed místnosti židli a první se napije Rus vodky. A ti dva se ho ptají, kolik vidí židlí. Rus na to: "Dvě!" Pak si lokne Američan whiskey, škytne a povídá: "Já vidím tři židle!" A nakonec si přihne Slovák ze slivovice. Ti dva se ho ptají, kolik jich vidí on. Slovák chvíli nedutá a pak odpoví: "A v jaké řadě?"
Jo a ten Homer ze Simpsonů má v těch nových dílech jiný hlas
Ahito Anonymní
Předmět: Re: Volná diskuse Sat 30 Sep - 17:33
hej ma ho iny lebo ten co ho daboval predtym mal vaznu nehodu ale prezil ju
Inox Správce diskuse
Předmět: Re: Volná diskuse Sat 30 Sep - 17:51
Ahito napsal:
hej ma ho iny lebo ten co ho daboval predtym mal vaznu nehodu ale prezil ju
Aha, tak to jsem nevěděla. Ale tenhle je taky dobrý. Ale byla jsem zvyklá na tamten.
Inox Správce diskuse
Předmět: Re: Volná diskuse Mon 2 Oct - 18:16
Tak jsem si půčila dneska toho kmotra. Je to zatím dobrý. Docela dobře se to čte. Zrovna jsem na svatbě A ty jména jsou někdy i v Mafii. Třeba Paulie nebo Hotel CORLEONE
Ahito Anonymní
Předmět: Re: Volná diskuse Mon 2 Oct - 18:18
Inox napsal:
Tak jsem si půčila dneska toho kmotra. Je to zatím dobrý. Docela dobře se to čte. Zrovna jsem na svatbě A ty jména jsou někdy i v Mafii. Třeba Paulie nebo Hotel CORLEONE
hm svadba ved to je len zaciatok inac existuje kniha kmotr se vraci a tam su zachytene udalosti ktore v povodnej knihe boli preskocene napr.michaelova sluzba v armade