| Volná diskuse | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Ahito Anonymní
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 18:42 | |
| |
|
| |
Inox Správce diskuse
Poeet p?íspivku : 559 Registration date : 29. 08. 06
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 18:45 | |
| Přesně tak. Když jsem psala, že se mi manga nelíbí, tak jsem myslela na pokémony. To je přímo učebnicový styl mangy. Třeba jsou i jiné styly, u kterých vůbec nevím, že je to právě manga | |
|
| |
Ahito Anonymní
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 18:48 | |
| ak mas minimax tak o 22.00 alebo nejak tak tam zacina anime+ sama manga ale nie taka ako pokemon ak si videla kill bill tak vtedy ta kreslena cast o o ren ishij tak nieco take |
|
| |
Inox Správce diskuse
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 18:51 | |
| Jo viděla. Přemýšlím, že dneska budu koukat na druhý díl Minimax myslím máme, ale abych se v deset večer koukala na manga pohádky, to asi fakt ne. Navíc začíná škola a já měla vždycky problém se vstáváním | |
|
| |
Ahito Anonymní
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 18:56 | |
| O vstavani mi ani nehovor a kill bill 2 je slabsia nez 1 hlavne tam nieje ziadna poriadna bojova scena v 1 ked vyrubela celu sialenu99 to bolo nieco len skoda ze to dali ciernobielo inac by to bolo krasne cervene |
|
| |
Inox Správce diskuse
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 18:59 | |
| Co je? Snad nechceš říct, že nemáš rád vstávání U toho Kill Billa2 mě zajímá hlavně jak to dopadne. Jako jestli se dozví o té své dceři. | |
|
| |
Ahito Anonymní
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 19:02 | |
| samozrejme zabije billa a dceru si odnesie ty si to este nevidela? a vstavanie mam rad ale nie vtedy ked vstavam do skoly |
|
| |
Inox Správce diskuse
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 19:05 | |
| Ne neviděla. Jinak by mě nezajímalo jak to dopadne. Ale stejně na to dneska asi nekouknu. Na HBO totiž něco dávají. Ani nevím co, ale už dlouho plánuju se na to koukat | |
|
| |
Ahito Anonymní
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 19:07 | |
| |
|
| |
Inox Správce diskuse
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 19:09 | |
| No jo. U toho jsem se taky smála. Málem jsem na to zapomněla. A nevíš proč? | |
|
| |
Ahito Anonymní
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 19:11 | |
| co mam vediet preco?preco mu povedal pulcik alebo preco si zabudla?no pulcik mu povedal preto lebo micro je "trochu" nizky a zabudla si na to preto lebo si "trochu" zabudliva |
|
| |
Inox Správce diskuse
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 19:13 | |
| | |
|
| |
Ahito Anonymní
| |
| |
Inox Správce diskuse
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 19:17 | |
| Já myslela jako poloviční. No vlastně to tak je. A Pána Prstenů jsem náhodou (z donucení) viděla. Nelíbilo se mi to. | |
|
| |
Ahito Anonymní
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 19:18 | |
| a co hovoris na harryho pottera a mne sa pan prstenov pacil |
|
| |
Inox Správce diskuse
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 19:19 | |
| Harry Potter se mi líbil. Pán prstenů je na mě moc dlouhý a tmavý. Ale hodně lidem se líbí, já to chápu | |
|
| |
Ahito Anonymní
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 19:21 | |
| hlavne je ze harry este pokracuje ja som precital vsetkych 6 knih a videl vsetky 4 filmy ale niesom aj keby sa to tak mohlo zdat maniak na hp |
|
| |
Inox Správce diskuse
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 19:25 | |
| Já taky četla všechny knížky a viděla všechny filmy a též nejsem maniak. Prostě chcem oba vědět jaký bude konec a jak jsou ty knížky zfilmované. To je logické vysvětlení, ne? | |
|
| |
Ahito Anonymní
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 19:25 | |
| JA UZ IDEM ZACHVILU ZACINA CAU |
|
| |
Ahito Anonymní
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 19:26 | |
| ANO JE TO LOGICKE UZ IDEM CAU |
|
| |
Inox Správce diskuse
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 19:28 | |
| Ahoj, já už taky končím. Jdu koukat na ten film | |
|
| |
Rocket Administrátor
Poeet p?íspivku : 192 Age : 32 Localisation : Czech Republic Registration date : 02. 08. 06
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 21:05 | |
| To snad ne?!? Jste si přivlastnili celou diskusi. 3 stránky? No, jsem milosrdný člověk, tak Vám to prominu. | |
|
| |
Ahito Anonymní
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 21:08 | |
| co je na tom? na inych forach sa tiez tak keca a ak chces aby to tu zilo tak tak by to malo aj vyzerat ale s viac ludmi |
|
| |
Rocket Administrátor
Poeet p?íspivku : 192 Age : 32 Localisation : Czech Republic Registration date : 02. 08. 06
| |
| |
Rocket Administrátor
| Předmět: Re: Volná diskuse Sat 2 Sep - 21:20 | |
| No, nebudu Vám nic vyčítat. Jsme nejvíce navštěvované a nejlépe hodnocené fórum v celé České Republice. Což je obrovský úspěch. Jak jsme na tom na Slovensku, to nevím. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Volná diskuse | |
| |
|
| |
| Volná diskuse | |
|